Scroll Top

Assistencial Anoia

Assistencial Anoia disposa de 3 centres mèdics per a donar una resposta ràpida i especialitzada a través d’un ampli quadre de professionals a persones tant de l’àmbit laboral com privat, i de mútues de la comarca de l’Anoia.
La nostra història

L’any 1995, un metge i un grup d’empresaris igualadins varen crear la societat Assistencial Anoia S.A. Obrien el primer centre a la Rambla de Sant Ferran amb un espai de 500 m2, que en poc temps s’amplia a 800 m2. L’inquietud i la preocupació per poder donar una resposta ràpida i especialitzada als treballadors i les persones de l’Anoia en l’atenció sanitària tant d’urgències laborals com privada, foren les motivacions principals.

El quadre mèdic es guanya ràpidament un prestigi  a la ciutat i la comarca gràcies a la seva eficiència, qualitat i rapidesa en la tasca ja sigui en l’àmbit laboral d’accidents, com en la medicina privada. No cal mencionar l’èxit assolit en l’apartat de revisions mèdiques per el permís de conduir com de les esportives i certificats; essent capdavanters a la comarca en poc temps. Prova d’això , l’any 2005, es fa la primera expansió obrint el centre mèdic de Piera amb la mateixa filosofia empresarial.

La nostra evolució

L’any 2008, la demanda creixent de serveis culmina amb l’obertura del centre de Les Comes, al polígon industrial d’Igualada. Unes instal·lacions modèliques, amb més de 900 m2 on s’hi alberguen aparells d’última tecnologia, l’espai de fisioteràpia i rehabilitació més ampli de la comarca i l’equip humà de metges, infermers, radiòlegs i auxiliars que formen el nostre equip i que són el millor valor de la nostra empresa.

Gràcies a les mencions anteriors som capaços d’oferir una de les millors atencions mèdiques i quirúrgiques tan en l’àmbit laboral com en la medicina privada, tot disposant d’un quadre d’especialistes concertats amb totes les mútues privades i laborals.

Actualment l’equip humà està duent a terme un nou projecte d’expansió, ampliant el quadre d’especialistes mèdics diversificant l’oferta. Consulteu les nostres especialitats.

Les nostres principals virtuds
  • La millor assistència mèdica.
  • Tracte personalitzat.
  • El millor equipament.
  • Sense llistes d’espera.
  • Quadre mèdic especialitzat.
  • Al servei de les companyies asseguradores.
  • Al servei de persones particulars.
  • Servei d’urgències (12 hores, de 08h. a 20h.)