Scroll Top

Psicologia d’adults

Deixa que el nostre equip de psicòlegs professionals i seriosos, t’escoltin i et mostrin els recursos necessaris per afrontar situacions d’estrès, ansietat i depressió entre altres, que poden sorgir al llarg de la vida.
  • INSOMNI
  • DISFUNCIONS SEXUALS
  • TRASTONS DE LA CONDUCTA ALIMENTARIA
  • FIBROMÀLGIA, FATIGA CRÒNICA, DOLOR CRÒNIC, CEFALEES
  • TRASTORNS EMOCIONALS (ESTRÉS, DEPRESSIÓ, ANSIETAT, DOL)
  • TERAPIA FAMILIAR I TERAPIA DE PARELLA
  • ADICCIÓ A SUBSTÀNCIES
  • TRASTORNS PSICÒTICS I TRASTORNS BIPOLARS
ALTRES ESPECIALITATS
CLÍNICA DENTAL
Posa't en bones mans i confia en els nostres odontòlegs i tota la resta de l'equip mèdic especialitzat per tal de donar solució als teus problemes dentals.
ESPECIALITATS MÈDIQUES I QUIRÚRGIQUES
Deixa que el nostre equip mèdic, ampli i altament qualificat, et garanteixi una atenció mèdica resolutiva i personalitzada del teu problema de salut.
DIAGNOSI PER IMATGE
A tots els nostres centres disposem de les últimes tecnologies de diagnosi per imatge amb un gran ventall d’exploracions per a un òptim suport per tots els professionals.
MEDICINA GENERAL
Metges de família, que juntament amb un equip d’infermeria amb gran experiència, donen una cobertura d’urgències de 8:00 a 20:00 tots els dies laborables de l’any.
FISIOTERÀPIA I REHABILITACIÓ
Disposem d'un equip de fisioterapeutes titulats, que en coordinació amb els diferents professionals mèdics, t’ofereixen les millors tècniques de rehabilitació i fisioteràpia per tal d’agilitzar la teva recuperació física.
REVISIONS MÈDIQUES
Ja siguin revisions generals, revisions esportives o revisions per oposicions, amb la implicació sempre que sigui necessària d’altres especialistes, garanteixen un rigor professional imprescindible.
PSICOLOGIA INFANTO-JUVENIL
Coneix el nostre equip de psicòlegs especialistes en trastorns d'aprenentatge (dislèxia, reeducacions), de conducta (TDA/H, TND, hiperactivitat), emocionals (ansietat, depressió, estrés), del son i de l'espectre autista.
PSICOLOGIA D’ADULTS
Deixa que el nostre equip de psicòlegs professionals i seriosos, t’escoltin i et mostrin els recursos necessaris per afrontar situacions d’estrés, ansietat i depressió entre altres, que poden sorgir al llarg de la vida.